Головна Новини Суспільство події "Розведення сил біля Золотого триватиме три доби" – командувач ООС
commentss НОВИНИ Всі новини

"Розведення сил біля Золотого триватиме три доби" – командувач ООС

Невдовзі в зоні планують почати демонтаж фортифікаційних споруд

29 жовтня 2019, 20:50 comments1966
Поділіться публікацією:
"Розведення сил біля Золотого триватиме три доби" – командувач ООС

У Міноборони повідомили, що неподалік Золотого-4 Луганської області протягом трьох діб буде тривати розведення військ. Командувач Об’єднаних сил Володимир Кравченко під час брифінгу у Краматорську розповів, що 8 жовтня 2019 року Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ було зафіксовано останній обстріл ділянки розведення в районі населеного пункту Золоте-4, тому розведення стало можливим сьогодні.

Повідомляється, що заходи щодо розведення сил і засобів будуть відбуватися упродовж трьох діб. 1 листопада через МЗС буде повідомлено СММ ОБСЄ про завершення процесу розведення військ. Також військовий наголосив, що процес розведення відбувався під наглядом спостерігачів СММ ОБСЄ, із використанням БПЛА, та СЦКК.

Командувач окреслив хронологію початку розведення. "О 12.00 з обох сторін було дано білий сигнал ракети, що підтвердило готовність до дзеркального розведення. О 12.15 здійснено повторні сигнали (зелених ракет) про підтвердження готовності. О 12.20 – практичне розведення сил і засобів розпочато. Далі, з 12.20 до 14.00 було переміщено 15 військовослужбовців підрозділу Об’єднаних сил зі зброєю з позицій на 1 км, та зайняли заздалегідь підготовлені позиції".

За його словами також в залежності від оперативної і тактичної обстановки буде здійснюватися пошук і знищення мінно-вибухових загороджень, демонтаж фортифікаційних споруд та інших об’єктів військового призначення в межах визначеної ділянки. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в Золотому стартувало розведення сил.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.mil.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!