Головна Новини Суспільство події Україна та США обговорили впровадження платформи Е-ветеран
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна та США обговорили впровадження платформи Е-ветеран

Вільям Тейлор зазначив, що наразі на Мінветеранів покладений чималий об‘єм роботи, адже відомство опікується ветеранами, їхніми родинами, сім‘ями загиблих, а також ВПО

29 жовтня 2019, 22:57 comments1519
Поділіться публікацією:
Україна та США обговорили впровадження платформи Е-ветеран

Представники України та США обговорили на форумі в Маріуполі питання ветеранів та ВПО. Про це повідомляє Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та ВПО України.

Повідомляється, що міністр України Оксана Коляда та Тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор обговорили питання ветеранів та ВПО. Вільям Тейлор зазначив, що наразі на Мінветеранів покладений чималий об‘єм роботи, адже відомство опікується ветеранами, їхніми родинами, сім‘ями загиблих, а також ВПО.

Тейлор розповів, що він був вражений тим спектром задач, які вирішуються. Він зазначив, що загалом в суспільстві до ветеранів поважне ставлення, особливо до загиблих. Також Тейлор додав, що уряд США завжди підтримує українських ветеранів, допомагає в їх реабілітації і приймає на лікування.

Міністр України розповіла, що наразі Мінветеранів розбудовує систему ветеранських реабілітаційних центрів.

“Нам необхідно мати свої власні потужності для лікування та реабілітації ветеранів, зокрема забезпечити психологічною підтримкою їхні сім‘ї і ми працюємо над цим. Зокрема саме питаннями психологічної підтримки, лікування ПТСР профільно займеться Центр психічного здоров’я і реабілітації ветеранів в Пущі Водиці, де також буде працювати тренінговий центр для психологів. А також госпіталь в Клевані де також буде центр для саме сімейної реабілітації ветеранів”, — сказала Коляда.

Також міністр розповіла про відкриття в країні Ветеранських просторів та плани по впровадженню платформи Е-ветеран, який підтримує Уряд США та до реалізації якої вдасться наблизитись завдяки Меморандуму про розвиток мобільного зв‘язку та широкосмугового інтернету в Україні, який Уряд підписав під час першого Інвестиційного форуму в Маріуполі.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", уряд пообіцяв підвищити виплати чорнобильцям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!