Головна Новини Суспільство події ТОП подій середи: генсек НАТО в Одесі і переговори "Нафтогазу"
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій середи: генсек НАТО в Одесі і переговори "Нафтогазу"

Сьогодні в Україні будуть зустрічати кораблі з Болгарії, Румунії, Іспанії та Італії

30 жовтня 2019, 07:30 comments1865
Поділіться публікацією:
ТОП подій середи: генсек НАТО в Одесі і переговори "Нафтогазу"

Візит генсека НАТО. Сьогодні, 30 жовтня, в Україну прибудуть представники Ради Північноатлантичного альянсу. Так, генсек НАТО Йенс Столтенберг відправиться в Одесу і візьме участь у зустрічі протимінних кораблів армій Болгарії, Румунії, Італії та Іспанії. Крім того, Йенс Столтенберг відвідає Одеську військово-морську академію, де виступить з промовою та поспілкується з курсантами. Після цього генсек НАТО відправиться в столицю, де зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським і проведе засідання.

Чекаємо інвестиції. "Нафтогаз України" планує масштабний проект — розмістити євробонди на $500 млн терміном на п'ять-сім років. Зустрічі з інвесторами стартують вже сьогодні відразу в декількох містах: в Лондоні, Нью-Йорку та Бостоні.

"Динамо" vs "Шахтар". Сьогодні в 19:30 на стадіоні "Олімпійський" відбудеться 1/8 фіналу Кубка України – гра між "Динамо" і "Шахтарем". До речі, для обох команд цей матч стане першим у нинішньому сезоні першості. В попередньому сезоні "Шахтар" і "Динамо" зустрічалися у півфіналі Кубка України, де "динамівці" зазнали поразки. Трансляцію матчу можна буде подивитися на телеканалі "2+2".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!