Головна Новини Суспільство події В Україні скасують лікарняні: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні скасують лікарняні: подробиці

В Україні в найближчому майбутньому планують позбутися паперових лікарняних листів

30 жовтня 2019, 19:23 comments11067
Поділіться публікацією:
В Україні скасують лікарняні: подробиці

Новий міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет повідомив, що в Україні незабаром планують скасувати паперові лікарняні листи. За його словами, в країні введуть електронний облік лікарняних. За допомогою такого нововведення планують позбутися від підроблених документів.

Дубілет розповів, що повністю перевести їх в електронну форму поки не вийде, але буде зроблений електронний облік лікарняних і за рахунок цього можна буде позбутися від підробок документів. Через підробки роботодавці і держава витрачають зайві гроші на виплати.

Також, щоб закрити лікарняний тепер не потрібно буде йти в поліклініку, досить буде подзвонити і сказати, що одужав. Довідки замінить електронний реєстр лікарняних.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що новий міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет запропонував публікувати закони на офіційних сайтах, а не на папері. За словами Дубілета, подібна ініціатива дозволить уникнути відтягування вступу в силу тих чи інших законів, які спершу необхідно публікувати в пресі. Він також підкреслив, що після того, як Рада прийме закон, буде вирішуватися подальша доля видань "Голос України" та "Урядовий Кур'єр".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: лікарняні, Дубілет, документи
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!