Топ подій четверга: делегація НАТО, арешт у парламенті і хода "зомбі"

Сьогодні президент зустрінеться з генсеком НАТО, а депутати знову розглянуть бюджет

Гості з НАТО. Сьогодні, 31 жовтня, в Києві очікують делегацію НАТО. Генсек альянсу Йенс Столтенберг о 9:30 проведе засідання комісії "Україна – НАТО", після чого запланована особиста зустріч з президентом Володимиром Зеленським. Також Столтенберг виступить в українському парламенті і разом з колегами зустрінеться з головою Верховної Ради Дмитром Разумковим, міністром закордонних справ Вадимом Пристайко та міністром оборони Андрієм Загороднюком.

Можливий арешт. Учорашній скандальний день у Верховній Раді сьогодні може мати продовження. Так, на сьогоднішній сесії 31 жовтня співробітники антикорупційної прокуратури планують оголосити нардепа Ярослава Дубневича підозрюваним у кримінальному провадженні, якщо колеги знімуть з нього недоторканність. Голова відомства Назар Холодницький заявив, що сьогодні прийде в Раду і оголосить Дубневича причетним до розкрадання понад 90 млн грн з бюджету. Тим часом Дубневич запевнив, що готовий до будь-якого рішення Верховної Ради.

Розглянуть бюджет. Сьогодні парламентарії розглянуть більше 20 найважливіших законопроектів. Нардепи можуть внести зміни в Державний бюджет України на 2019 рік, а також посилити покарання за фальсифікацію ліків.

Хода "зомбі". В ніч з 31 жовтня на 1 листопада, напередодні Дня всіх святих, у всьому світі відзначають Хеллоуїн. Це свято з кожним роком стає дедалі популярнішим в Україні, так що сьогодні в багатьох містах нашої країни будуть розгулювати ряджені відьми, вампіри, зомбі і інша "нечисть".