Головна Новини Суспільство події Директора департаменту земельних ресурсів КМДА Оленича запідозрили у сепаратизмі і провокаціях
commentss НОВИНИ Всі новини

Директора департаменту земельних ресурсів КМДА Оленича запідозрили у сепаратизмі і провокаціях

"Свободівець" Володимир Назаренко запевняє, що Петро Оленич підпорядковується проросійській сім'ї

31 жовтня 2019, 23:20 comments2834
Поділіться публікацією:
Директора департаменту земельних ресурсів КМДА Оленича запідозрили у сепаратизмі і провокаціях

Депутат Київської міськради від ВО "Свобода" Володимир Назаренко на своїй сторінці у "Фейсбук" зробив резонансну заяву. Обранець народу назвав директора земельного департаменту Київської міськадміністрації Петра Оленича "проросійським сепаратистом і провокатором".

"Поки одні здають наші території і відводять війська в Золотому, сепаратисти проявляють себе у столиці, — пише Володимир Назаренко. — Визначити агресорів у мирному місті стало можливим завдяки впертості самого Оленича — так, ми говоримо саме про нього". За словами "свободівця", Оленич очолює найбільш корупційний "земельний" департамент. Як приклад депутат наводить протести через вирубку зелених зон під незаконні забудови.

Назаренко, посилаючись на власні джерела, каже, що посаду Оленич отримав виключно завдяки дружбі з проросійською сім'єю колишнього нардепа Ірини Бережної, яка загинула в аварії два роки тому. Зараз директор департаменту КМДА нібито підпорядковується матері Бережної. "Позавчора відбувся напад проросійських хлопців на мирних людей. Так звані титушки відстоювали перейменування Української вулиці на "Ватутіна" і "Московську", тому напали на депутатів-націоналістів, — розповідає Володимир Назаренко. — Після це випустили в ефір на "Росія-1", а коментувала його сама Бережна (мати, — ред.), якій підпорядковується Оленич. В ефірі напад обговорювався близько 15 хвилин". Київський депутат запевняє, що Оленич в документах продовжує називати вулиці проросійськими назвами: зокрема, в проекті рішень досі згадується вулиця Ватутіна, яку "декомунізували".

Володимир Назаренко задається питанням: як довго наших людей будуть бити в судах та коли ж настане кінець інформаційній агресії. Київський депутат виступає проти горе-чиновників, які грабують народ і досі влаштовують проросійські провокації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!