Головна Новини Суспільство події Гончарук назвав три області, яким загрожує зрив опалювального сезону
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук назвав три області, яким загрожує зрив опалювального сезону

За словами прем'єра, у газових сховищах накопичено 21 млрд кубометрів газу

1 листопада 2019, 19:50 comments5331
Поділіться публікацією:
Гончарук назвав три області, яким загрожує зрив опалювального сезону

Прем'єр міністр України Олексій Гончарук розповів, в яких містах є проблеми із запуском опалювального сезону і де опалення може початись із затримкою. Наразі три області в Україні досі мають борги перед "Нафтогазом". Про це повідомив прем'єр Олексій Гончарук у своєму Facebook. 

Очільникам Дніпропетровської, Львівської та Кіровоградської областей доручили забезпечити у повному обсязі початок опалювального сезону. Прем'єр також наголосив, що уряд буде жорстко карати за будь-які спроби саботажу.

Гончарук додав, що чекає на звіт за результатами зробленої роботи і тримає це питання на особистому контролі. Також міністр зазначив, що  уряд буде жорстко реагувати на будь-який саботаж та затримку старту опалення в містах.

За його словами, у газових сховищах України накопичено 21 млрд кубометрів газу, а тому відповідальність за належне теплопостачання в оселях громадян лежить на місцевій владі.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", тарифи на опалення і гарячу воду протягом опалювального сезону підвищувати не будуть. В цьому опалювальному сезоні київська влада збирається розширювати програми енергоефективності для житлових будинків, які дозволять знизити вартість послуг КП "Київтеплоенерго". Відзначається, що завдяки організаційним заходам були зменшені тепловтрати на мережах на 2%, даний показник збільшиться після завершення ремонтної кампанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!