Головна Новини Суспільство події На Хеллоуїн ресторан Burger King одягнувся в приведення МcDonald's і продавав бургери з гриля
commentss НОВИНИ Всі новини

На Хеллоуїн ресторан Burger King одягнувся в приведення МcDonald's і продавав бургери з гриля

Працівники бургерній повісили на фасад вивіску, на якій зробили провокаційний напис

2 листопада 2019, 12:10 comments3255
Поділіться публікацією:
На Хеллоуїн ресторан Burger King одягнувся в приведення МcDonald's і продавав бургери з гриля

Ресторан швидкого харчування Burger King в Нью-Йорку оригінально привітав своїх гостей і конкурентів з Хеллоуїном. Так, заклад облачився в приведення громадського харчування МcDonald's. Про це повідомляє телеканал WGN-TV.

Як стало відомо, фасад Burger Kinga прикрасили мантією, яка нагадує персонажа якого-небудь фільму про привидів. До того ж на ній написали назву одного з найпопулярніших закладів громадського харчування і прямих конкурентів Burger Kinga — мережі ресторанів McDonald's. Однак на цьому креатив не закінчився. Працівники бургерній повісили на фасад вивіску, на якій написано: "Боооо! Жартую, ми все ще смажимо наші бургери на грилі. Щасливого Хеллоуїна".

В доповнення до образу, в ресторані подавали смажені на грилі бургери в контейнерах, на яких було написано McDonald's.

GwiBQGxF6w1f9Rch8yxFpBdtt.jpg

Раніше портал "Коментарі" писав, McDonald's буде випускати бургери з котлетою з рослинного м'яса Beyond Meat. Експериментальна їжа з'явиться в 28 ресторанах в канадській провінції Онтаріо.

Свою новинку компанія назвала P. L. T. — відсилання до назви популярного сендвіча BLT (bacon, lettuce and tomato — бекон, салат і томат), в якому букву "B" замінили на "P" (plant — рослина).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!