Головна Новини Суспільство події Злиття компаній: Fiat Chrysler і PSA Peugeot об'єдналися, щоб розвивати електроавто
commentss НОВИНИ Всі новини

Злиття компаній: Fiat Chrysler і PSA Peugeot об'єдналися, щоб розвивати електроавто

У 2018 році компанії продали майже 9 млн автомобілів. Такий результат підняв їх на четверте місце в списку виробників авто

2 листопада 2019, 13:05 comments1783
Поділіться публікацією:
Злиття компаній: Fiat Chrysler і PSA Peugeot об'єдналися, щоб розвивати електроавто

У світі на одного автомобільного гіганта стане більше: компанії Fiat Chrysler і PSA Peugeot домовилися про злиття на паритетній основі. Тепер виробники будуть спільно розвивати електро — і самокеровані автомобілі. Про це повідомляється в офіційному прес-релізі компаній.

Крім іншого компанії будуть обмінюватися досвідом у виробництві авто і скоротять витрати. Спільно компанії Fiat Chrysler і PSA Peugeot стануть четвертими у світі з продажу автомобілів, загальна вартість яких — близько 50 млрд доларів.

Відзначимо, що в 2018 році компанії продали майже 9 млн автомобілів. Такий результат підняв їх на четверте місце у списку світових виробників авто. У трійку ж увійшли Volkswagen, Nissan-Renault-Mitsubishi і Toyota Motor, у яких кількість продажі перевищила 10 млн.

Раніше портал "Коментарі" писав, адміністрація Амстердама вирішила заборонити з 2030 року проїзд по місту автомобілів з дизельними і бензиновими двигунами. Такими радикальними заходами міська влада має намір поліпшити якість повітря.

Легкові та вантажні автомобілі, оснащені бензиновими і дизельними двигунами, не зможуть їздити в Амстердамі з 2030 року. Відповідну заборону прийняла міська влада Амстердама з метою істотного поліпшення якості повітря в місті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!