Головна Новини Суспільство події ТОП подій понеділка: візит естонського міністра і захист постраждалих інвесторів
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій понеділка: візит естонського міністра і захист постраждалих інвесторів

В Україні відбудеться зустріч глав МЗС, а нардепи вирішать, як допомогти ветеранам

4 листопада 2019, 08:00 comments1677
Поділіться публікацією:
ТОП подій понеділка: візит естонського міністра і захист постраждалих інвесторів

Чекаємо естонців. Сьогодні в Україні очікують чергову делегацію, на цей раз з Естонії. З робочим візитом до нас прибуде глава МЗС Естонії Урмас Рейнсалу, який зустрінеться з українським колегою Вадимом Пристайко. В рамках двостороннього співробітництва міністри обговорять найважливіші питання: як упровадити естонський досвід у сферу електронного управління, співпрацю міжнародних організацій і підтримку зовнішньополітичних пріоритетів України. Близько полудня глави міністерств закордонних справ дадуть відповідь на запитання в рамках спільної прес-конференції.

Захист ветеранів та інвесторів. З сьогоднішнього дня і упродовж усього тижня нардепи будуть працювати в комітетах, спецкомісіях і фракціях. Так, на 4 листопада на Банковій заплановано засідання комітету з питань соцполітики та захисту прав ветеранів. Тим часом, на Грушевського відбудеться "круглий стіл" на тему "Захист інвестицій в житлову нерухомість та шляхи вирішення проблем постраждалих інвесторів".

Свята. 4 листопада православні влаштовують святкування на честь Казанської ікони Божої Матері, а залізничники України в цей день вже 17 років поспіль відзначають своє професійне свято. Іменинників сьогодні, як ніколи, багато: можна вітати Анну, Олександра, Володимира, Василя і Германа. Крім того, День ангела відзначають Денис, Григорій, Єлизавета, Іван, Іраклій, Костянтин і Максиміліан. Також не забудьте привітати Максима, Миколу і Федора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!