Головна Новини Суспільство події Заправка без заправника: В Україні запрацювала перша АЗС-автомат
commentss НОВИНИ Всі новини

Заправка без заправника: В Україні запрацювала перша АЗС-автомат

У Вінниці відкрили автоматизовану заправку

4 листопада 2019, 15:36 comments6109
Поділіться публікацією:
Заправка без заправника: В Україні запрацювала перша АЗС-автомат

У Вінниці працює автозаправна станція, що надає послуги без допомоги співробітників. Про це повідомляє місцевий портал міста 0432.ua.

Вже четвертий день у Вінниці діє перша в Україні автоматизована заправна станція, яку відкрила 1 листопада компанія Global Energy. На станції немає ані штатного заправника, ані каси. Дизельне паливо і бензин водії тут купують не за допомоги співробітників, а за системою самообслуговування. Так, для отримання того чи іншого палива клієнту потрібно вставити пістолет в бак, а на терміналі вибрати потрібну суму і потім сплатити, отримавши чек. При цьому, діє декілька способів оплати: готівковий, по системі PayPass, за допомогою банківської, а також спеціальної паливної картки.

Проект вдалося реалізувати за два роки. Планується, що незабаром на АЗС з'явиться консультант, який зможе відповісти на питання водіїв, яким потрібна допомога стосовно системи самообслуговування. Також через місяць власники заправки-автомат хочуть облаштувати віддалену підтримку через спеціальні пристрої на самій станції.

Як повідомляв портал "Коментарі" раніше, служба НАУ провела перевірку серед автозаправок України і з'ясувала, що 780 об'єктів працюють, не маючи ліцензії на торгівлю паливом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!