Головна Новини Суспільство події ТОП подій вівторка: інноваційний бюджет і суд по справі Каті Гандзюк
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій вівторка: інноваційний бюджет і суд по справі Каті Гандзюк

Сьогодні парламентарії презентують онлайн проект бюджету на 2020 рік і відправляться на Донбас

5 листопада 2019, 08:00 comments1563
Поділіться публікацією:
ТОП подій вівторка: інноваційний бюджет і суд по справі Каті Гандзюк

Бюджет на 2020-й. Сьогодні, 5 листопада, в Раді презентують проект держбюджету на наступний рік, який вже назвали інноваційним. Онлайн-презентація документу, який схвалили до другого читання, стартує в 11:00. За словами прем'єра Олексія Гончарука, в проект заклали стратегічно важливі напрямки. Наприклад, акцент зробили на медицині, зокрема, системі екстреної медичної допомоги. Також уряд планує більше заробляти всередині країни за рахунок приватизації, внутрішніх і зовнішніх інвестицій та лібералізації ринків.

Справа Гандзюк. Вчора по всій Україні пройшли акції, приурочені до річниці смерті української активістки Катерини Гандзюк, яку облили сірчаною кислотою. А вже сьогодні в Одесі відбудеться суд по справі про її вбивство, у якому фігурує Ігор Павловський. Чоловіка, якого заарештували 12 листопада минулого року, будуть судити за замовчування вбивства: санкція передбачає до трьох років в'язниці. Крім Павловського, затримано ще п'ять осіб, розслідування триває.

Нардепи — на Донбас. Сьогодні на Донбасі відбудеться чергове виїзне засідання спецкомітету Верховної Ради. За словами голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, питання безпеки і оборони розглянуть у Золотому Луганської області, де як раз завершилося розведення військ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!