Головна Новини Суспільство події Погода на сьогодні: Україну накрив атмосферний фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода на сьогодні: Україну накрив атмосферний фронт

Синоптики розповіли, де сьогодні більш за все дощитиме

5 листопада 2019, 08:32 comments1574
Поділіться публікацією:
Погода на сьогодні: Україну накрив атмосферний фронт

Сьогодні, 5 листопада, через всю територію України пройде атмосферний фронт – провісник стазу трьох циклонів Zend, Benedikt і Arne. Про це на своїй сторінці у "Фейсбук" повідомляє синоптик Наталія Діденко, за словами якої погода сьогодні буде теплою, але вологою і вітряною.

Так, весь день в Україні будуть йти дощі: спочатку — вночі та вранці у західній та північній частинах країни, а після накриє і східну. За словами Наталії Діденко, сьогодні дощі накриють смугу "Суми – Полтава – Херсон": опади будуть по обидві сторони від цього напрямку. Вітер буде південно-західний, теплий, але з сильними поривами.

Втім, незважаючи на дощ і вітер, температура повітря буде радувати: до 21 градуса тепла (дивись картинку – прогноз Українського гідрометцентру). Так, на заході, півночі і сході, переважно, — від 15 до 17 градусів тепла вдень. Така ж температура очікується і в столиці. А ось в Одесі та Миколаєві сьогодні тепліше всього: 19-21 градусів тепла. За словами Наталії Діденко, похолодання очікується вже 7 листопада, однак лише у західній та північній частинах України.

9RnNDauQv79GBXbrQr3Siwmd8.jpg



Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що цієї зими в січні-лютому 2020 року Україну чекають рекордні морози.Синоптики зазначили, що такої погоди не було вже майже 30 років.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: facebook.com, meteo.gov.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!