Головна Новини Суспільство події Під Києвом загорівся пасажирський поїзд
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом загорівся пасажирський поїзд

У 15 вагонах перебувало 146 осіб

5 листопада 2019, 19:52 comments2072
Поділіться публікацією:
Під Києвом загорівся пасажирський поїзд

Сьогодні, 5 листопада, опівночі під Києвом загорівся пасажирський поїзд. Як розповіли в ДСНС Київської області, повідомлення про спалах в локомотиві, який у складі поїзда рухався за маршрутом "Київ-Ковель", надійшло рятувальникам о 00:01. НП сталася між станціями "Ірпінь" і "Біличі": у 15 вагонах перебувало 146 осіб.

За інформацією рятувальників, резервний локомотив відбуксирував в Біличі всі 15 вагонів. Тим часом, пожежники загасили полум'я: на ліквідацію вогню пішло майже півтори години. У результаті, виявилися пошкоджені високовольтна камера локомотиву, прилади управління і скло кабіни. Крім того, швидка відвезла в лікарню 27-річного хлопця, у якого діагностували отруєння чадним газом.

Зараз експерти з'ясовують причину займання.

Нагадаємо, 31 жовтня, вранці в пакистанському місті Рахім-Яр-Хан у вагоні потягу, який прямував з Карачі в Лахор, прогримів вибух. Пізніше правоохоронці, встановивши хронологію подій, розповіли, що вибухнули два газові балони, з допомогою яких самі пасажири хотіли приготувати собі сніданок. Вогонь поширився по вагону блискавично через рослинну олію, після чого перекинувся на сусідні два. В результаті, пожежа охопила два економ-вагони, а також один бізнес-класу – в загальній складності, там знаходилося 209 осіб. Близько 40-ка згоріли живцем, інші вистрибували з палаючого складу, щоб врятуватися, і отримали різні травми. Машиніст не встиг застосувати екстрене гальмування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: ГСЧС в Киевской области
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!