Головна Новини Суспільство події Зірки на прем'єрі фільму «Перегони на мільйон»
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірки на прем'єрі фільму «Перегони на мільйон»

В кінотеатрі Сінема Сіті в ТРЦ Ocean Plaza відбувся допрем'єрний показ сімейного фільму «Перегони на мільйон» із зіркою «Парку Юрського періоду» Семом Ніллом та Терезою Палмер. У широкий прокат картина виходить 7 листопада і стане головною прем'єрою тижня

6 листопада 2019, 10:34 comments2936
Поділіться публікацією:








Зірки на прем'єрі фільму «Перегони на мільйон»

На прем'єрі гостей порадували: червона доріжка, яскрава фотозона, розважальна програма, частування від "Сушія", коктейлі від ТМ Finlandia vodka, вино La Cantina, природна мінеральна вода Моршинська.

Ведучою вечора стала чарівна Алла Медведєва.

Родзинкою pre-party стала бліц-фотосесія в дизайнерських капелюшках від Світлани Савельєвої, кожна дівчина могла відчути себе справжньою світською леді.

Першими фільм побачили такі зірки: Павло Зібров, Василь Вірастюк, Віктор Павлік, Соломія Вітвіцька, Наталка Карпа, Володимир Бебешко, Яна Клочкова, Віктор Андрієнко, Павло Вишняков, В'ячеслав Соломка, Михайло Присяжнюк, LAUD, Андрій Джеджула, Ольга Атанасова, Костянтин Грубич, Михайло Грицкан, Анна Добриднева, Олександр Лещенко, Олена Рєпіна, Наталія Кудряшова, Максим Сікора, Марина Одольська, Міла Кузнєцова, Мирослава Ульяніна, Катерина Вишнева, NAVKA, Євген Капорін, Аделіна Делі, Ганна Ахава, дизайнери Софія Русинович, Максим і Маргарита Комашня, учасники шоу "МастерШеф 9" Сергій Денисов і Юлія Акименко, учасники шоу "Топ-модель по українськи" Єлизавета Безкровная, Юлія Біньковська, Діма Сукач та багато інших.

Фільм заснований на реальних подіях і теми, які підіймає режисер фільму актуальні для будь-якого віку. До останнього титру зал аплодує і після перегляду гості не приховують своїх вражень:

Телеведуча Наталя Кудряшова: "Він мені приніс колосальну кількість емоцій, зараз я плачу, під час перегляду я сміялася. Я вперше бачу щоб в кіно на кульмінації, коли кінь прийшов перший весь зал так яскраво аплодував"

Актриса Ольга Атанасова: "Я в захваті від фільму, він мега мотиваційний, надихаючий і показує що, потрібно вірити в себе і докладати зусилля щоб все вийшло"

Телеведуча Соломія Вітвіцька: "Надихаючий фільм, тут є особиста історія, справжня і чесна, тому фільм зачіпає всі струни душі. Рекомендую дивитися його всією сім'єю, це саме той фільм, який потрібно показувати дітям"


Неймовірно надихаюча історія в кращих традиціях Голівуду! Із зіркою "Парку Юрського періоду" Семом Ніллом та Терезою Палмер. Кіно, яке заряджає на позитив і стовідсоткову віру у власні сили! Мішель з дитинства мріяла в усьому стати першою, а її головним захопленням були коні. Батько дівчинки вважав, що дитяча примха пройде, і дозволяв випробовувати на швидкість будь-якого з коней на фермі. Численні падіння і невдачі, здавалося, повинні були повернути Мішель до звичайного життя. Але вперта дівчина і її справжній друг — чистокровний скакун Принц  — зробили неймовірне — взяли участь у найкрутіших у світі перегонах! Що було далі можна побачити у фільмі "Перегони на мільйон" вже з 7 листопада у всіх кінотеатрах України!

Купити квитки на сеанси можна за посиланням:

https://kino-teatr.ua/uk/film-shows/ride-like-a-girl-51025.phtml



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!