Головна Новини Суспільство події Міноборони розслідує справу співробітників, підозрюваних у купівлі неякісних бронежилетів
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони розслідує справу співробітників, підозрюваних у купівлі неякісних бронежилетів

Мова йде про придбання екіпіровки "Корсар МЗС-1-4", загальна сума якої склала близько 100 млн гривень

6 листопада 2019, 12:36 comments1398
Поділіться публікацією:
Міноборони розслідує справу співробітників, підозрюваних у купівлі неякісних бронежилетів

Міністерство оборони України займеться розслідування справи своїх співробітників, які підозрюються у купівлі 11 тисяч неякісних бронежилетів. Про це повідомили в прес-службі Міноборони.

Так, п'яти посадовим особам міністерства інкримінують придбання бронежилетів низької якості. Зокрема, мова йде про придбання екіпіровки "Корсар МЗС-1-4". Загальна сума товару склала близько 100 млн гривень.

"У зв’язку з повідомленням Генеральною прокуратурою України підозри посадовцям Міністерства оборони України щодо можливих порушень, здійснених ними під час закупівлі індивідуальних засобів бронезахисту, оборонне відомство повідомляє, що надасть всебічну допомогу слідству з метою встановлення істини по цій справі. Разом з тим наголошуємо, що відповідно до законодавства України, жодна особа не може вважатися винною у вчиненні злочину, допоки її вину не буде доведено в суді", — повідомили в прес-службі відомства.

Раніше портал "Коментарі" писав, що оборонне відомство працює над новою концепцією оборони територій. У розробці документа буде врахований досвід естонських колег. Також повідомляється, що українські політики домовляються про обмін досвідом та інформацією.

Фото: прес-служба Міноборони



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!