Головна Новини Суспільство події Крим — це Україна: наше посольство в США закликало видання The New York Times виправити помилку
commentss НОВИНИ Всі новини

Крим — це Україна: наше посольство в США закликало видання The New York Times виправити помилку

У відомстві повідомили, що видання не повинно грати на руку російській пропаганді

7 листопада 2019, 12:05 comments1611
Поділіться публікацією:
Крим — це Україна: наше посольство  в США закликало видання The New York Times виправити помилку

Посольство України в США закликало авторитетне видання The New York Times виправити помилку, яку редакція допустила в одній зі своїх статей. Так, газета опублікувала карту України без Криму. Про це повідомили в прес-службі посольства.

Українські представники акцентують увагу на тому, що видання не повинно грати на руку російській пропаганді.

"Посольство в черговий раз звернулося до редакторів видання The New York Times із закликом не допускати помилок у зображенні Криму на карті України і не грати на руку російській інформаційній пропаганді. Американське видання знову використало карту з чітким порушенням міжнародно визнаного кордону України в одній зі своїх останніх статей", — повідомили в прес-службі посольства України в США.

На закінчення українські представники закликали виправити помилку, а також не забувати, що Крим — це Україна. У свою чергу видання The New York Times відреагувало на прохання і внесло в матеріал правки.

"Більш рання версія цієї статті включала мапу України, яка передбачає, що вона була відокремлена від Криму. На карті повинна була бути позначена ділянка, анексії Росією в 2014 році", — повідомляється у виданні.

-cxFy_1eo72ul8q9g9bnABa19.png

Раніше портал "Коментарі" писав, що переможниця конкурсу краси "Міс Україна – 2019" Маргарита Паша розповіла, чий Крим. За її словами, Крим — для всіх людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!