Головна Новини Суспільство події Джаз у Києві: кого слухати на фестивалі Jazz Weekend
commentss НОВИНИ Всі новини

Джаз у Києві: кого слухати на фестивалі Jazz Weekend

Напередодні однієї з наймасштабніших подій листопада - фестивалю Jazz Weekend, який пройде вже 21-23 і 29 листопада в культурному центрі Freedom Hall, ми вирішили трохи докладніше розповісти про заявлених хедлайнерів нового джазового формату

8 листопада 2019, 17:38 comments1543
Поділіться публікацією:
Джаз у Києві: кого слухати на фестивалі Jazz Weekend

Пристрасть від The Baylor Project

Відкриють фестиваль The Baylor Project — амбітний проект з Нью-Йорка, створений екс-барабанщик культового гурту в жанрі ф'южн Yellowjackets Маркусом Бэйлором і вокалісткою американського хіп-хоп і R&B проекту Джин. Секрет неймовірного успіху – в природній хімії між виконавцями. На сцені ви побачите трепетний вираз щирої пристрасті і романтики, адже Джин і Маркус – кохаюче подружжя. Їх музика створюється на межі дозволеного, їх пристрасна пара звучить феноменально. Саме завдяки непідробній романтиці і чистоті голосу вокалістки дебютний альбом The Journey отримав відразу дві номінації Grammy Awards – Best Jazz Vocal Album і Best Traditional R&B Performance.


Великі британці Incognito

Продовжать другий фестивальний день — проект Incognito, яких по праву відносять до великої історії британської музики за останні чотири десятиліття. Секрет успіху групи Incognito полягає в винятковій відданості jazz funk і успішним експериментів в Adult Contemporary R&B і Clubjazz. Улюбленці 90-х, які підкорили багатьох діджеїв, танцполи і чарти своїм новими музичними методами і свіжим звучанням і в 2019 звучать також грувово і танцювально, а їх музика сповнена щирості.


Ідеальні Mezzoforte

Далі за розкладом — відома група з Ісландії, яку з трепетом чекають прихильники, і яка закохує в себе з перших нот. Mezzoforte – це в першу чергу якісне звучання, ідеальна синхронність, досвідченість, м'якість і переважно позитивний саунд. Тут не буде різкого звучання саксофона, гри в різнобій, або трагедій про нерозділене кохання. Навпаки, ви почуєте приємну духову секцію з написаними і вивченими складними партіями.


Bob James&Андрій Чмут

Глядачів Jazz Weekend у завершенні фестивалю чекає унікальний експеримент володаря премії Grammy Bob James, джазового піаніста і клавішника, аранжувальника і продюсера, засновника культової групи Fourplay і висхідної зірки світового рівня, українського талановитого саксофоніста Андрія Чмута. Андрій Чмут – молодий і перспективний український саксофоніст, який зараз працює з відомим американським лейблом SkyTown Records і впевнено підкорює західний світ. Цей дует — поєднання молодості і досвіду, приємного, легкого звучання, за яким стоїть титанічна робота музикантів.


Нагадаємо, Jazz Weekend — новий формат з 15-річною історією. Лідером Jazz Weekend є Олександр Сірий – президент одного з найбільш популярних і успішних джазових фестивалів в Україні. "Я впевнений, Jazz Weekend зросте до авторитетного фестивалю з чудовим складом зірок, кількома сценами, унікальною локацією і конкурсом молодих виконавців. Ми сьогодні закладаємо традицію, яка зробить Київ однієї з джазових столиць Європи", — поділився Олександр.

Коли: 21-23, 29 листопада

Де: Київ, вулиця Кирилівська, 134 (Freedom Hall)

Квитки: http://bit.ly/2pBd2L0



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!