Головна Новини Суспільство події "Субсидіями забезпечать всіх нужденних", - Маркарова
commentss НОВИНИ Всі новини

"Субсидіями забезпечать всіх нужденних", - Маркарова

За словами міністра, на цей опалювальний сезон була розширена субсидія для будинків сімейного типу

8 листопада 2019, 22:37 comments1975
Поділіться публікацією:
"Субсидіями забезпечать всіх нужденних", - Маркарова

Субсидіями будуть забезпечені всі, кому вони потрібні. Про це заявила міністр фінансів Оксана Маркарова, передає РБК-Україна.

Маркарова повідомила, що для тих, хто потребує допомоги уряд об'єднує в цьому бюджеті всі програми в одну. І звичайно, програма субсидій, що повністю на цей опалювальний сезон забезпечить всіх кому це потрібно субсидіями. Також міністр додала, що на це виділена менша сума ніж у минулому році, але цих коштів цілком достатньо. Повідомляється, що критерії змінюватися не будуть. В уряді зазначили, що на цей опалювальний сезон відбулося розширення субсидії для будинків сімейного типу.

Нагадаємо, заступник міністра соціальної політики України Віталій Музиченко повідомив, що середній розмір субсидії на оплату житлово-комунальних послуг за жовтень складає 539 гривень.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", субсидії на оплату ЖКП у 2020 році уріжуть на 7 млрд гривень. У бюджет на 2020 рік уряд виділив на житлові субсидії громадян 48 млрд гривень, що менше обсягу коштів минулого року на 7 млрд. Однак у Кабміні вважають, що грошей вистачить всім нужденним. В ході урядового засідання, глава відомства заспокоїла українців, заявивши, що коштів достатньо для виплати субсидій. Міністр також уточнила, що критерії, за якими  нараховувалися і оформлялися субсидії залишилися колишніми, а сам розмір дотаційною частини на житлові послуги залежить від доходів та достатку громадян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!