Головна Новини Суспільство події Сенцов виступить на Форумі вільної Росії у Вільнюсі
commentss НОВИНИ Всі новини

Сенцов виступить на Форумі вільної Росії у Вільнюсі

Також на форум прибули з Москви співробітники пропагандистських російських телеканалів

9 листопада 2019, 10:25 comments1867
Поділіться публікацією:
Сенцов виступить на Форумі вільної Росії у Вільнюсі

У суботу, 9 листопада в Вільнюсі відбудеться черговий дводенний Форум вільної Росії, в якому беруть участь відомі російські опозиціонери, правозахисники, а також активісти й експерти з України, США, Німеччини, Литви. Про це повідомляє Укрінформ.

Восьмий Форум відкриється вітальним словом його керівника Гаррі Каспарова. Після чого розпочнеться перша панельна дискусія "Репресивні практики путінського режиму", в якій братиме участь український режисер Олег Сенцов. Він напередодні прибув до Вільнюса і вже мав ряд зустрічей, у тому числі з главою МЗС Литви Лінасом Лінкявічусом.

Повідомляється, що на другій дискусійній секції "Чи настала в Росії "нова політична ера"?" учасники обговорять можливі нові стратегії російської опозиції. У цій дискусії братимуть участь російські діячі Євген Кисельов і Ілля Пономарьов, які мешкають в Україні.

В останній дискусії першого дня Форум "Новий Мюнхен. Чи зіграла ставка Путіна на втому колективного Заходу?" візьме участь український журналіст Айдер Муждабаєв. 

Загалом у дні Форуму пройде 15 великих заходів, у тому числі дискусія на полях ФВР "Чи готовий Захід до проведення Міжнародного громадського трибуналу зі злочинів путінського режиму?", яку організовує ініціатор Трибуналу Ігор Яковенко; а також презентація книги відомого журналіста Дмитра Запольського "Путінбург", виданої британським видавництвом PVL Consulting Ltd.

Також у Вільнюс прибули з Москви співробітники пропагандистських російських телеканалів, але в приміщення, де працює Форум, їх не пропускають. Акредитацію на участь у роботі Форуму, яку запитують працівники Посольства РФ у Вільнюсі, також не видали.

Як раніше повідомляло видання, "Коментарі", Сенцов засудив Зеленського за гостру риторику з добровольцем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!