Головна Новини Суспільство події ТОП подій понеділка: звільнення Яременка та екстрадиція Мазура в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій понеділка: звільнення Яременка та екстрадиція Мазура в РФ

Сьогодні парламентарії і польські судді вирішуватимуть долі нардепа і активіста, якого хочуть заарештувати і відправити в Росію

11 листопада 2019, 08:00 comments2262
Поділіться публікацією:
ТОП подій понеділка: звільнення Яременка та екстрадиція Мазура в РФ

Доля "слуги народу". Незважаючи на те, що ще на початку листопада нардеп Богдан Яременко, що оскандалився після листування інтимного характеру на засіданні парламентаріїв, написав заяву про складення повноважень голови комітету зовнішньої політики, його долю розглянуть тільки сьогодні. Так, 11 листопада на засіданні фракції його колеги вирішать, чи голосувати проти відставки Яременка і хто в разі його виключення з комітету буде курирувати зовнішню політику. Голосувати за звільнення будуть не всі: нардеп Олександр Дубінський вже висловився, що проголосує "проти". До речі, сам Яременко опублікував свою заяву в Мережі, щоб "заспокоїти три парламентські фракції" після того, як журналісти підловили його листування з працівницею ескорт-послуг. Сам нардеп назвав подію навмисної провокацією для недбайливих журналістів, проте йому не повірили.

Чи віддадуть РФ. Сьогодні будуть вирішувати долю ще одного українця — співробітника секретаріату уповноваженого ВРУ з прав людини Ігоря Мазура, якого затримали за запитом російського слідчого комітету в митному пункті Польщі. У місті Хелм служителі Феміди винесуть рішення, чи взяти Мазура під варту, щоб у надалі передати РФ. Росіяни пов'язують ім'я нашого активіста з військовими діями в Чечні.

Свята і іменини. Сьогодні у запеклих шопоголіків є вагома причина відправитися за покупками, адже у всьому світі 11 листопада відзначають День шопінгу. Крім того, сьогодні — Всесвітній день енергозбереження. Тим часом, у Польщі відзначають незалежність, а в Китаї – День холостяка. Сьогодні іменинників багато, як ніколи: Анастасія, Олексій, Андрій, Ганна, Василь, Віктор, Євген. Також варто не забути привітати Івана, Кирила, Кузьму, Леоніда, Марію, Наума, Павла, Андрія, Пилипа і Тимофія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!