Головна Новини Суспільство події Підсумки «Безпека-2019»: кому в Україні довірити свою безпеку
commentss НОВИНИ Всі новини

Підсумки «Безпека-2019»: кому в Україні довірити свою безпеку

За одним з найбільших стендів свої напрацювання у сфері охоронних послуг представив лідер ринку, компанія «Венбест»

12 листопада 2019, 09:30 comments2223
Поділіться публікацією:
Підсумки «Безпека-2019»: кому в Україні довірити свою безпеку

В кінці жовтня на території "Київекспоплаза" відбулася 24-а міжнародна виставка "Безпека-2019", учасники якої представили величезну кількість розробок щодо забезпечення державної, приватної та корпоративної безпеки. Щороку за підтримки Міноборони, МВС і ДСНС України у виставці беруть участь провідні охоронні компанії, дослідницькі інститути, департаменти з питань нацбезпеки. За одним з найбільших стендів свої напрацювання у сфері охоронних послуг представив лідер ринку, компанія "Венбест".

Venbest.ua — найбільша недержавна охоронна структура, а також науково-впроваджувальна компанія, яка займається створенням і просуванням систем і засобів технічної охорони, що працює на ринку України з 1991 року.

На "Безпека-2019" "Венбест" представила відразу кілька проектів у різних тематичних напрямках. Серед них — охоронні технічні новинки, що дозволяють цілодобово стежити за безпекою об'єктів і миттєво реагувати на сигнали тривоги. Вони, за словами керуючого акціонера "Венбест" Георгія Тупчія, повністю відповідають модному сьогодні тренду діджиталізації. Дана продукція конкурентоздатна на міжнародному ринку.

"Україні є чим пишатися: у нас багато своїх талантів, власних розробок, ми виробляємо продукцію, конкурентоспроможну на міжнародному ринку", — зазначив Георгій Тупчій.

Під час показових виступів також був продемонстрований високий рівень підготовки кадрів компанії. Що не дивно, адже серед її інструкторів є володарі чорних поясів з карате і чемпіони України з кікбоксингу. Однак на цьому підготовка співробітників "Венбест" не закінчується.

picture

Інструктор і тренер компанії Денис Авдєєв заявив: "Основне завдання охоронця групи оперативного реагування — бути не тільки фізично підготовленим, але мати знання і навички в законодавстві. В першу чергу, повинна бути сміливість, тому що робота насправді не для слабонервних".

Він додав, що навичками самооборони повинна володіти кожна людина для того, щоб захистити себе і своїх близьких. Для цього в "Венбест" проводять курси серед офісних працівників.

Задля безпеки своїх клієнтів в "Венбест" була створена новітня протиугінна система і система відеоспостереження на основі GPS-технологій. І хоча новинка тільки з'явилася на ринку, її вже встановили тисячі власників автомобілів.

picture

Також на виставці було представлено хмарне рішення для віддаленого доступу до пульту охорони, сервер якого може знаходитися в будь-якій країні. Воно дозволяє віддалено вести спостереження за об'єктами. Як запевнив управляючий акціонер компанії, таке могло стати можливим тільки завдяки симбіозу наукової і технічної думки, а також досвіду силового підрозділу.

Георгій Тупчій також додав: "Кожен рік ми прагнемо не просто повторити те, що досягли за цей рік, а зробити щось нове, зробити хоч маленький крок вперед".

В цілому і показова програма, яку запропонувала компанія, і її конструкторські розробки говорять про те, що "Венбест" міцно закріпив за собою звання лідера галузі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!