Головна Новини Суспільство події Погода на сьогодні: через вітер синоптики оголосили штормове попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода на сьогодні: через вітер синоптики оголосили штормове попередження

Метеорологи дали прогноз щодо того, коли в Україні очікується суттєве похолодання

13 листопада 2019, 08:25 comments1402
Поділіться публікацією:
Погода на сьогодні: через вітер синоптики оголосили штормове попередження

Сьогодні, 13 листопада, погоду в Україні визначатиме антициклон. Як розповіла на своїй сторінці у Facebook синоптик Наталія Діденко, лише на крайньому заході будуть дощі, але, в цілому, буде переважати суха погода. Втім, сприятливою її не назвеш: у всіх регіонах розгуляється вітер, у зв'язку з чим метеорологи оголосили штормове попередження.

В основному, стовпчики термометра коливатимуться від 9-ти до 15 градусів тепла (дивись картинку – прогноз Українського гідрометцентру). У Криму очікується максимум по Україні: +16+18 градусів. Тим часом у столиці буде сонячно і свіжо, а повітря прогріється до +14 градусів. За словами Наталії Діденко, до кінця тижня суттєвого похолодання не передбачається, однак з 20 листопада українцям вже слід одягатися тепліше.

Як раніше повідомляли "Коментарі", посилаючись на дані прогнозу від AccuWeather для Європи, цієї зими на території від Фінляндії до України очікуються сильні холоди до 30 градусів морозу, які принесуть вітри з Сибіру. В січні-лютому 2020-го температура може падати до граничного мінімуму. Крім того, очікуються сильні снігопади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!