Головна Новини Суспільство події ТОП подій на сьогодні: В Києві - делегації від МВФ і Австрії, в Бразилії - зустріч президентів
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій на сьогодні: В Києві - делегації від МВФ і Австрії, в Бразилії - зустріч президентів

Сьогодні в Україні обговорять найважливіші фінансові питання і можливий транш

14 листопада 2019, 07:35 comments1386
Поділіться публікацією:
ТОП подій на сьогодні: В Києві - делегації від МВФ і Австрії, в Бразилії - зустріч президентів

Місія МВФ. Сьогодні, 14 листопада, до Києва прибудуть представники МВФ. В цей раз іноземна делегація на чолі з Роном ван Роденом обговорить умови нової програми. Раніше місія Міжнародного Валютного Фонду відбувалася в Україні в кінці вересня, і була домовленість переглядати програму фіндопомоги раз на півроку. До речі, рішення виділити Україні 3,9 млрд доларів місіонери прийняли ще рік тому, а перший транш у розмірі 1,4 млрд був виплачений у грудні 2018-го. Від України МВФ чекає рішучих кроків у боротьбі з корупцією і прогрес у фінансовому секторі.

Бюджет-2020. Тим часом в Верховній Раді будуть розглядати у другому читанні бюджет на майбутній рік. Його проект Кабмін представив ще на початку цього місяця, проте тоді економісти не врахували макроекономічний прогноз уряду щодо курсу гривні. У першому читанні курс нацвалюти заклали по 28,2 грн за долар, тепер же вона дорівнює позначці в 27 – саме такий прогноз по гривні роблять на 2020 рік.

Гість з Австрії. Сьогодні, крім місії МВФ, з робочим візитом в Україну прибув федеральний міністр європейських, інтеграційних та закордонних справ Австрійської республіки Олександр Шалленберг. З главою МЗС Вадимом Пристайко вони обговорять взаємодію країн у рамках міжнародних організацій.

Зустріч президентів. Поки в Україні будуть вирішувати фінансові питання, в Бразиліа зустрінуться російський і бразильський лідери Володимир Путін і Жаір Болсонару. Президенти обговорять відносини між країнами, а також ситуацію в Болівії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!