Головна Новини Суспільство події Затриманий важливий терорист ІДІЛ, - СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Затриманий важливий терорист ІДІЛ, - СБУ

СБУ затримали терориста ІДІЛ у Київській області

15 листопада 2019, 17:28 comments2648
Поділіться публікацією:
Затриманий важливий терорист ІДІЛ, - СБУ

У Київській області затримали одного з лідерів ІДІЛ поблизу приватного будинку, де він проживав. Про це інформує прес-центр Служби безпеки України (СБУ).

Затримати одного з керівників терористичної організації "Ісламська держава" вдалося спільними силами СБУ, Міністерства внутрішніх справ Грузії та Центрального розвідувального управління США. Повідомляється, що громадянин Грузії на прізвисько "Аль Бара Шишані" з 2012 року перебував на посаді аміра джамаата "Ахадун Ахат" в провінції Латакія Сирійської Арабської Республіки. У 2013-му обійняв посаду заступника військового аміра "Абу Умар аш-Шишані". Проте через три роки, у 2013, після загибелі свого керівника виїхав у Туреччину, і вже звідти керував діяльністю терористичного об'єднання. Минулого літа, у 2018 році, терорист потрапив в Україну за допомогою фальшивих документів. Як повідомляє СБУ, перебуваючи на території нашої країни він продовжував координувати діяльність спеціальних відділень ІДІЛ, так званих "Амніятів".

Як показала портретна експертиза, затриманий є розшукуваним лідером Ісламської держави. Терориста взято під екстрадиційний арешт.

bdN-ad2MUoTu45ynr8FKOKkkw.jpg


Раніше "Коментарі" писали, що Німеччина і Нідерланди вирішили прийняти ув'язнених терористів ІДІЛ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!