Головна Новини Суспільство події Кабмін підтримав безвіз ще з однією державою
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін підтримав безвіз ще з однією державою

Українці зможуть перебувати без віз на території держави іншої сторони протягом терміну, що не перевищує 90 днів протягом 180 днів

15 листопада 2019, 22:28 comments1366
Поділіться публікацією:
Кабмін підтримав безвіз ще з однією державою

Дмитро Дубілет заявив, що Кабмін схвалив безвізовий режим з тихоокеанською державою в Мікронезії — Маршалловими Островами. Про це міністр повідомив у Telegram.

Після підписання цього безвізу, в українців й громадян островів буде можливість в'їжджати, виїжджати, прямувати транзитом та перебувати без віз на території держави іншої сторони протягом терміну, що не перевищує 90 днів протягом 180 днів.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Україна отримала безвіз з Монголією. У посольстві України у Варшаві урочисто уклали угоду про безвізовий режим Монголія і Україна. Тепер українці без наявності віз зможуть відправитися до пустелі Гобі і Алтайських гір. З української сторони документ підписував посол України в Польщі Андрій Дещиця, а уряд Монголії представляв Немех Батта — посол Монголії в Польщі, а також і в Україні. 

В повідомленні сказано, що українці зможуть перебувати в Монголії в безвізовому режимі 90 днів упродовж 180 днів. Дещиця зазначив, що до сьогодні між Україною і Монголією діяла угода 1979 року, підписана у свій час між СРСР і Монгольською Народною Республікою. Однак, за словами дипломата, документ фактично застарів і нарешті вдалося привести у відповідність з цією угодою перелік документів, який потрібен для подорожей українців і монголів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/dmytro_dubilet
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!