Головна Новини Суспільство події РФ поверне захоплені українські катери:буксири за ними вже відправили
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ поверне захоплені українські катери:буксири за ними вже відправили

Буксири зустрінуть українські катера у відкритому морі

16 листопада 2019, 16:48 comments2384
Поділіться публікацією:
РФ поверне захоплені українські катери:буксири за ними вже відправили

Росія поверне захоплені судна в ніч на 17 листопада. За малими артилерійськими катерами "Нікополь" і "Бердянськ", які входять до складу Військово-морських сил України, вже вийшли буксири, оскільки невідомо, в якому стані знаходяться судна після річного полону. Росіяни також повернуть буксир "Яни Капу", який був захоплений у Керченській протоці разом з катерами. Про це повідомляє видання "Думська".

Українські судна зустрінуть буксири "Гайдамака" і "Титан". Також в групу входить пошуково-рятувальний "Сапфір". Кораблі відправили з трьох портових міст — Одеси, Південного і Чорноморська. Імовірно, зустріч відбудеться в 60 милях від одеського берега, поблизу мису Тарханкут.

Повідомляється, що кораблі повернуть з озброєнням, але без боєприпасів. Росіяни також вирішили залишити собі особисту зброю моряків, засоби зв'язку і документи. Все це отримало статус речових доказів, які фігурують у кримінальному провадженні.

Як повідомляв портал "Коментарі", собаку по кличці Джессі, яка перебувала на буксирі "Яни Капу", захопленому в ході Керченської інциденту, повернули додому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!