Головна Новини Суспільство події Прем'єр зі "свитою" з 85 бізнесменів і повернення залізних "в'язнів": яким буде цей понеділок
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр зі "свитою" з 85 бізнесменів і повернення залізних "в'язнів": яким буде цей понеділок

Сьогодні в Україну прибуде делегація з Чехії, а в Одесу нарешті відбуксують кораблі, захоплені Росією в Керченській протоці

18 листопада 2019, 07:05 comments1549
Поділіться публікацією:
Прем'єр зі "свитою" з 85 бізнесменів і повернення залізних "в'язнів": яким буде цей понеділок

Повернуть "в'язнів". Сьогодні, 18 листопада, за угодою української і російської сторін РФ поверне нашій державі захоплені в Керченській протоці судна. Згідно з інформацією ФСБ, передача катерів "Нікополь" і "Бердянськ", а також буксир "Яни Капу" відбудеться в нейтральних водах: за попередніми даними, — у відкритому морі в 60 милях від Одеси. Відомо, що домовленість стала кроком до того, щоб переговори в "нормандському форматі" були результативними.

Бізнес-форум. Українські чиновники продовжують приймати іноземних гостей. Сьогодні країну з офіційним візитом відвідає прем'єр-міністр Чехії Андрій Бабиш, який прибуде з чималою делегацією з 85-ти бізнесменів. Крім того, Бабиша буде супроводжувати його заступник і, за сумісництвом, міністр промисловості і торгівлі Карел Гавлічек. Разом з українськими колегами – прем'єром Олексієм Гончаруком і спікером парламенту Дмитром Разумковим – вони проведуть бізнес-форум. Планується, що в ньому візьме участь і президент України Володимир Зеленський.

Арешт для "радикала". Сьогодні екс-нардеп Олег Ляшко зобов'язаний з'явитися в прокуратуру, де держобвинувачі вручать йому підозру у злочині за статтею "Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча". Нагадаємо, лідер "Радикальної партії" 6 листопада підстеріг в аеропорту тоді ще представника президента в Кабміні Андрія Геруса. Після суперечки на тему імпорту в Україну електроенергії в хід пішли кулаки. Президент звільнив нардепа Геруса з займаної посади, а щодо Ляшка відкрили кримінальне провадження, яке передбачає від чотирьох до семи років ув'язнення. Сьогодні держобвинувачі будуть домагатися, щоб "радикала" відправили під домашній арешт. Сам же Ляшко відповів у своїй манері: "Ми ці політичні репресії пройдемо гордо. А чорти згинуть, як роса на сонці. Я це зроблю".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!