Головна Новини Суспільство події Чому Гарік Корогодський відмовився від своїх мільйонів?
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Гарік Корогодський відмовився від своїх мільйонів?

На дві доби забути про високі статки, розкішні автомобілі та власний бізнес і перетворитися на безхатька у чужому місті. Такий експеримент запропонував телеканал ICTV найепатажнішому мільйонеру України Гаріку Корогодському, аби перевірити його на стійкість, а українців на доброту

18 листопада 2019, 10:23 comments6770
Поділіться публікацією:








Чому Гарік Корогодський відмовився від своїх мільйонів?

Один зі ста найбагатших бізнесменів країни за версією "Forbes" зі статками $68 млн залишиться без грошей і житла в незнайомому місті й самотужки шукатиме роботу. 

"Взагалі, я побоювався брати участь у шоу та погодився не відразу. Але згодом зрозумів, що це певний виклик для мене і я маю впоратися з ним, перевірити, чи зможу. Адже потрібно відмовитися від купи речей, без яких не можу уявити своє буденне життя. Мені дуже важко без свого телефону, там все – кредитна картка, помічник, інтернет. Найважче було погодитися саме на це", – розповідає Гарік.

Аби не розсекречувати свою особистість, спілкуючись з людьми, мільйонер розповідатиме вигадану легенду. Щоб краще вжитися в роль, його переодягнуть у поношений одяг.

На третій день експерименту Гарік повернеться до звичного способу життя і вирушить з подарунками до тих, хто допоміг йому вижити. У цьому полягає головна мета проекту – показати українським глядачам, що нічого так не цінується, як проявлена доброта.


Нагадаємо, раніше учасниками шоу були найбагатші бізнесмени країни з мільйонними статками: IT-бізнесмен Олександр Кардаков, ресторатор Максим Храмов, найбагатший книговидавець Віктор Круглов та бізнес-магнат Олександр Меламуд.  

Не проґав новий сезон шоу "Багач-бідняк" на телеканалі ICTV у понеділок 18 листопада о 20:20, щоб першим побачити, чи впорається бізнесмен із жорстким експериментом.

vwbyQHfzRx_KhoeNc8xWLpmhH.png



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!