Головна Новини Суспільство події "Перша леді для "Vogue": Зеленська поділилася своїми обов'язками в новому статусі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Перша леді для "Vogue": Зеленська поділилася своїми обов'язками в новому статусі

Дружина Володимира Зеленського з трудом звикла до публічності і медійної уваги, але змогла почерпнути з них багато важливого

18 листопада 2019, 13:57 comments2253
Поділіться публікацією:
"Перша леді для "Vogue": Зеленська поділилася своїми обов'язками в новому статусі

Більше шести місяців пішло у дружини президента України Олени Зеленської на те, щоб визначити ключові завдання, які потребують особливої ​​уваги з боку першої леді. Про це вона розповіла в своєму інтерв'ю журналу "Vogue. Україна".

"Я виросла в Кривому Розі, живу в цій країні все життя і добре розумію, як багато у нас проблем. Але якщо буду хапатися за все, не вийде нічого, тому наша команда вирішила зосередитися на конкретних завданнях: здоров'я дітей, рівні можливості для всіх українців і культурна дипломатія", — розповіла Олена Зеленська.

Так, одним із першочергових завдань для неї  є проблема дитячого харчування в школах і дошкільних освітніх закладах.

"Чим раніше привчаєш дітей до культури харчування, тим простіше потім пояснити, що броколі — це краще, ніж ковбаса.  Якщо дітям не подобається шкільний обід, вони йдуть в сусідній кіоск і купують те, що їм подобається, не замислюючись про користь або шкоду. Тому не дивно, що найпоширеніші проблеми зі здоров'ям дітей — захворювання шлунково-кишкового тракту", — підкреслила перша леді країни.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленська ще в жовтні на Конгресі педіатрів позначила важливість вирішення цього питання.

Крім дитячого харчування, перша леді країни заявила, що усвідомлює, наскільки критично в Україні поставлено питання домашнього насильства, а також разом з помічниками і фахівцями розробляє програму для надання допомоги паралімпійцям і особам з різним ступенем інвалідності.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олену Зеленську сфотографували для створення трьох обкладинок провідного глянцю в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!