Головна Новини Суспільство події Бойовики обстріляли українські позиції 11 разів, - штаб ООС
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики обстріляли українські позиції 11 разів, - штаб ООС

Противник знову використовував зброю, що заборонена Мінськими домовленостями

20 листопада 2019, 08:35 comments1739
Поділіться публікацією:
Бойовики обстріляли українські позиції 11 разів, - штаб ООС

19 листопада збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню, повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил (ООС).

Так, обстріли українських позицій здійснювалися з забороненої Мінськими угодами зброєю, йдеться про міномети калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю, зокрема великокаліберні кулемети.

П’ять разів тишу порушили у зоні локації оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме поблизу Водяного, Старогнатівки, Березового та Гнутового. Ще шість обстрілів з боку противника прийшлися на територію під відповідальністю оперативно-тактичної групи "Північ": неподалік Кримського, Південного, Залізного, Луганського та Кіндрашівської Нової.

Зазначається, що через обстріли, на щастя, не було втрат серед українських бійців. Однак вчора стало відомо, що помер командир 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади полковник Євгеній Коростельов. Повідомляється, що 12 листопада він отримав мінно-вибухові травми у зоні ООС. На жаль, не прийшовши до свідомості, його серце перестало битися у Харківському військово-медичному клінічному центрі Північного регіону.

Крім того, вже сьогодні вранці, 20 листопада, противник відкрив вогонь з гармат БМП-1 та великокаліберних кулеметів поблизу Березового. Обійшлося без втрат.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що британські інструктори військової справи продовжать навчати українських військослужбовців, вчора до тренувань доєдналися нові бійці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!