Головна Новини Суспільство події Події четверга: РФ відповість за наші кораблі в Гаазі, а Парубій розповість про вбивства на Майдані
commentss НОВИНИ Всі новини

Події четверга: РФ відповість за наші кораблі в Гаазі, а Парубій розповість про вбивства на Майдані

Сьогодні Арбітражний трибунал уперше розгляне справу "Україна проти Росії", а в Києві заслухають свідків кривавих подій Євромайдану

21 листопада 2019, 07:00 comments3115
Поділіться публікацією:
Події четверга: РФ відповість за наші кораблі в Гаазі, а Парубій розповість про вбивства на Майдані

"Україна проти РФ". Незважаючи на те, що вчора в Україну повернулися захоплені Росією військові катери і буксир, сьогодні, 21 листопада, у Гаазі пройдуть перші слухання по їх захопленню. Арбітражний трибунал розгляне справу про те, що були порушені права 24-х членів екіпажу, а також Конвенція ООН з морського права. Мета справи "Україна проти Росії" — довести, що права були порушені, відновити їх і стягнути з РФ фінансову компенсацію.

Візит Разумкова. Сьогодні в рамках робочої поїздки Донецьку область відвідає спікер парламенту Дмитро Разумков. Політик побуває у Маріупольському морському торговому порті, а також підніметься на борт прикордонного катера "Донбас". Тим часом маріупольські поліцейські попереджають про можливі ускладнення дорожнього руху і закликають водіїв виконувати вимоги регулювальників.

Справа Євромайдану. Сьогодні у Святошинському райсуді Києва знову будуть розглядати справу про масове вбивство активістів Євромайдану 20 лютого 2014 року. Сьогодні заслухають кількох важливих свідків, в тому числі — екс-голову Верховної Ради Андрія Парубія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!