Головна Новини Суспільство події Ситуація у зоні ООС: є поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація у зоні ООС: є поранені

В зоні ООС противник вкотре порушив режим припинення вогню

21 листопада 2019, 08:29 comments1470
Поділіться публікацією:
Ситуація у зоні ООС: є поранені

За минулу добу, 20 листопада, збройні формування Російської Федерації сім разів відкривали вогонь. Про це інформує прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

Зазначається, що противник вів обстріли українських позиції із забороненої Мінськими домовленостями зброї, зокрема йдеться про міномети калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю, а також великокаліберні кулемети.

Так, чотири рази порушили режим припинення вогню в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме неподалік Березового, Пищевика, Талаківки та Мар'їнки. Ще три обстріли зафіксовано у зоні локації оперативно-тактичної групи "Північ": поблизу Південного, Гладосового й Новотошківського.

На жаль, через обстріли сім українських бійців отримали поранення. Крім того, у прес-центрі ООС повідомили, що українська сторона на одній з ділянок вчора двічі запитувала "тишу" для надання допомоги пораненим. Однак збройні формування РФ, даючи на це згоду, підступно продовжували вести вогонь по українських позиціях.

"В той час, як Україна всіма можливими дипломатичними шляхами намагається досягнути миру, російські окупанти цинічно порушують будь-які домовленості", — йдеться у повідомленні прес-центру ООС.

Як повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан з позивним "Штірліц" у своєму Telegram-каналі, 20 листопада загинуло два представника російсько-окупаційних військ.

Повідомляється, що з початку цієї доби, 21 листопада, противник вогонь не відкривав.

Раніше портал "Коментарі" писав, що вибухи, які лунають біля Петрівського, влаштовують бойовики задля дискредитування українських військових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!