Головна Новини Суспільство події "Про міжнародні відносини повинен думати президент, а не якийсь бізнесмен", — Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

"Про міжнародні відносини повинен думати президент, а не якийсь бізнесмен", — Зеленський

За словами глави держави, питаннями міжнародної політики повинен займатися президент і уряд, а не бізнесмен

21 листопада 2019, 10:10 comments2820
Поділіться публікацією:
"Про міжнародні відносини повинен думати президент, а не якийсь бізнесмен", — Зеленський

Президент України Володимир Зеленський прокоментував думку бізнесмена Ігоря Коломойського про те, що Україні пора відмовитися від Заходу і повернути в бік Росії, яку мільярдер висловив виданню The New York Times. Так, на думку глави держави, питаннями міжнародної політики повинен займатися президент і уряд, а не бізнесмен. Про це він розповів під час спілкування з журналістами в Очакові.

"Я б хотів, щоб все ж я, як президент, думав про міжнародні відносини і вектор України, а не який-небудь бізнесмен України. Мені здається, що це правильно. Я, уряд, суспільство — ми можемо говорити про це. Але це все ж рішення державного рівня", — зазначив Володимир Зеленський.

Він також додав, що українці вже на підсвідомому рівні "хочуть завершити війну найближчим часом". Після чого нам потрібно повернути території, а вже після — знайти вигідний сценарій розвитку економіки України.

Раніше портал "Коментарі" писав, що президент Володимир Зеленський дасть оцінку про стан трьох повернутих РФ кораблів і обов'язково попросить повернути обладнання, якого там не вистачає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!