Головна Новини Суспільство події Держмитниця запустила онлайн-сервіс для скарг
commentss НОВИНИ Всі новини

Держмитниця запустила онлайн-сервіс для скарг

Онлайн-сервіс скарг, яку запустила Держмитниця, працює у тестовому режимі

21 листопада 2019, 20:08 comments3074
Поділіться публікацією:
Держмитниця запустила онлайн-сервіс для скарг

Відсьогодні українці можуть подавати скарги на митників онлайн. Про це повідомив прес-центр Державної митної служби України (ДМСУ).

Так, у рамках впровадження проекту "Нова митниця" ДМСУ запустила онлайн-систему скарг – стандартизовану точку опрацювання звернень громадян щодо роботи української митниці. У повідомленні зазначається, що послуга працює у тестовому режимі. Залишити скаргу можна за посиланням https://cc.customs.gov.ua/. В системі обробки скарг пропонується повідомити про проблему, а також є можливість відстежувати статус обробки надісланого звернення.

У Держмитниці обіцяють розглядати скарги не більше п’яти робочих днів, при цьому надавати обґрунтовані, повні відповіді та не передавати безпідставно звернення та запити іншим органам. Підкреслюється, що відповіді громадяни будуть отримувати в електронній формі.

Подібна онлайн-послуга, зазначили у Держмитниці, ще один етап розробки сервісу, як-от калькулятора розрахунку митної вартості оформлення автомобілів.

Раніше "Коментарі" писали, що глава ДМСУ Максим Нефьодов детально розповів, як реформуватимуть митну службу нашої країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!