Головна Новини Суспільство події У Києві почалося віче "У нас є гідність"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві почалося віче "У нас є гідність"

В акції беруть участь близько 3-5 тис. чоловік

21 листопада 2019, 22:44 comments1687
Поділіться публікацією:
У Києві почалося віче "У нас є гідність"

Сьогодні, 21 листопада, в Києві на Майдані Незалежності почалося віче "У нас є гідність". Про це повідомляє РБК-Україна.

У центрі столиці зібралися близько тисячі людей, що вимагають зупинити розведення військ і сил на лінії розмежування, а також скасувати реалізацію "формули Штайнмайера". Активісти вийшли з плакатами "Не продається", "Банду геть", "Свободу Марченко", "Ні репресіям", "Досить нас розводити". Також люди стоять з фотографіями загиблих під час Революції Гідності в 2014 році.

picture

Також окрім прапорів України, учасники віче обклеюють одяг жовтим скотчем, який, за задумом організаторів, символізує боротьбу українців за державу і свободу. Віче було організовано громадськими діячами з "Руху опору капітуляції".

picture

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в Офісі Зеленського відбулось засідання щодо пошуку зниклих безвісти на Донбасі. Під час засідання представник Збройних сил України Михайло Котелевський зазначив, що протягом 2019 року з метою ідентифікації було проведено 13 ексгумацій тіл. В результаті цього вдалося встановити особи шести громадян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!