Головна Новини Суспільство події Минула доба у зоні ООС: є поранення
commentss НОВИНИ Всі новини

Минула доба у зоні ООС: є поранення

Бойовики на Донбасі відкривали вогонь із забороненої Мінськими угодами зброї

22 листопада 2019, 08:32 comments1863
Поділіться публікацією:
Минула доба у зоні ООС: є поранення

Минула доба в зоні Операції об'єднаних сил вкотре пройшла неспокійно. Противник 21 листопада шість разів відкривав вогонь по українським позиціям. Про це інформує прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

Збройні формування російсько-окупаційних сил обстрілювали локації українських військових із зброї, яка заборонена Мінськими домовленостями. Зокрема така, як міномет калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатомет різних систем та стрілецька зброя, включно з великокаліберним кулеметом. Крім того, вчинено обстріли з протитанкових ракетних комплексів. Так, чотири рази противник порушував режим припинення вогню у зоні локації оперативно-тактичного угруповання "Схід": два обстріли відбулися поблизу Водяного, один – біля Невельського, ще один – неподаліку Красногорівки. Також два рази вогонь відкривали у зоні відповідальності оперативно-тактичної групи "Північ", а саме, два обстріли зафіксовано неподалік Шумів та поблизу Кіндрашівки-Нової.

На жаль, порушення режиму припинення вогню призвело до травмування українських бійців: 21 листопада поранення одержали троє військовиків.

Зазначається, що цього дня, 22 листопада, на Донбасі не було чутно обстрілів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міністерство оборони України попередило про укріплення позицій бойовиків на Донбасі у районі розведення сил.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!