Головна Новини Суспільство події На Донеччині ліквідували дев'ять терористів, — ООС
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донеччині ліквідували дев'ять терористів, — ООС

Всього за тиждень ворог втратив 19 чоловік і один безпілотник

23 листопада 2019, 12:08 comments2311
Поділіться публікацією:
На Донеччині ліквідували дев'ять терористів, — ООС

На сході України за тиждень ліквідували дев'ять бойовиків. В цілому, з 16 по 22 листопада ворожі втрати на Донбасі склали 19 осіб. Про це повідомили в прес-штабі Операції об'єднаних сил.

Як стало відомо, всього за тиждень ворог втратив 19 чоловік, у тому числі дев'ять у результаті бойових дій, ще 10 — це санітарні втрати. Крім того, був збитий і ворожий безпілотний літальний апарат.

"Військовослужбовці Об'єднаних сил дають адекватну відповідь, відкриваючи вогонь по противнику, у разі загрози їх життю і здоров'ю та спроб захоплення територій або проникнення ворожих розвідувально-диверсійних груп", — відзначили в прес-штабі ООС.

Раніше портал "Коментарі" писав, що прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков в черговий раз за останні п'ять років підкреслив, що на непідконтрольних Києву територіях Донецької та Луганської областей немає військових формувань російської армії.

При цьому найближчий в офіційному оточенні Володимира Путін не заперечує, що Кремль має канали зв'язку, яким надходить інформація про ситуації в регіоні.

Фото: прес-штаб ООС



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!