Головна Новини Суспільство події ТОП подій понеділка: армія України через п'ять років, інтернет для всіх і застава для Садового
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій понеділка: армія України через п'ять років, інтернет для всіх і застава для Садового

Сьогодні в Україні відбудеться круглий стіл на тему потенціалу армії, в Штатах - зустріч президента США і прем'єра Болгарії, а в Німеччині - форум з управління інтернетом

25 листопада 2019, 07:05 comments1836
Поділіться публікацією:
ТОП подій понеділка: армія України через п'ять років, інтернет для всіх і застава для Садового

Питання армії.  Сьогодні, 25 листопада, в Інституті Горшеніна відбудеться круглий стіл на тему "ССО України: розвиток асиметричного потенціалу". Експерти, у числі яких – командувачі спецоперацій і генерали ВСУ, будуть говорити про те, чи мають наші солдати готуватися до бою за межами України. Також військові зроблять прогноз, якою буде армія через п'ять років і поговорять про пріоритети переозброєння в країні.

 

Справи судові. Сьогодні у Київському апеляційному суді будуть розглядати скарги на рішення Оболонського райсуду столиці стосовно колишнього президента Віктора Януковича, якого заочно засудили до 13 років в'язниці за держзраду. Служителі Феміди в цей раз розглянуть клопотання захисту.

Ще одне засідання, що може відбутися сьогодні, — обрання запобіжного заходу меру Львова Андрію Садовому, якого підозрюють у зловживанні владою. Держобвинувачі будуть клопотати про те, щоб градоначальник вніс заставу у розмірі 50 млн грн. Втім, Садовий сказав, що у нього немає таких грошей, тому він або продасть якесь майно, або звернеться за допомогою до людей.


Візит в Штати. В Білому домі сьогодні відбудеться зустріч президента США Дональда Трампа з прем'єр-міністром Болгарії Бойко Борисовим. У Вашингтоні американський лідер і болгарський прем'єр обговорять двосторонню співпрацю, спільні інтереси в області безпеки і північноатлантичного партнерства, а також енергетичної диверсифікації.

 

Мережа для всіх. Тим часом, в Берліні 25 листопада стартує форум з управління інтернетом, на якому протягом п'яти днів будуть виступати представники телекомпаній, урядів і некомерційних організацій. В ЄС вважають, що вільний доступ до інтернету має стати фундаментальним правом в усім світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!