Головна Новини Суспільство події На Донбасі з грудня пункти пропуску перейдуть на зимовий графік роботи
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі з грудня пункти пропуску перейдуть на зимовий графік роботи

У зимовий період КПВВ будуть працювати з 8:00 до 17:00

25 листопада 2019, 11:32 comments1743
Поділіться публікацією:
На Донбасі з грудня пункти пропуску перейдуть на зимовий графік роботи

У перший день грудня всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції ООС перейдуть на "зимовий" графік роботи. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба штабу операції Об'єднаних сил.

За інформацією штабу, контрольно-перевірочні заходи і пропуск осіб та транспортних засобів через лінію розмежування буде здійснюватися щоденно з 8:00 до 17: 00 години.

Як повідомляло видання "Коментарі", 24 листопада, бойовики сім разів відкривали вогонь по українських позиціях, у тому числі, по цивільній території. Про це інформує прес-центр Операції об'єднаних сил.

Противник здійснював обстріли із зброї, забороненої Мінськими домовленостями, а саме із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Зокрема, шість разів вогонь зафіксовано на позиціях об'єднаних сил "Схід": неподалік Тарамчука, Березового, Водяного, Красногорівки та двічі поблизу Мар'їнки. У зоні локації оперативно-тактичного угруповання "Північ", поруч з Луганським, також був відкритий вогонь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!