Головна Новини Суспільство події Дії нової влади наразі схвалюють 62% українців, - опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Дії нової влади наразі схвалюють 62% українців, - опитування

Згідно з результатами опитування, незадоволених діяльністю Зеленського стало вдвічі більше, ніж наприкінці літа

25 листопада 2019, 14:04 comments3110
Поділіться публікацією:
Дії нової влади наразі схвалюють 62% українців, - опитування

62% українців схвально оцінюють діяльність президента Володимира Зеленського та його команди. Це показали результати опитування Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології.

Як свідчать результати соціального опитування, початок роботи новообраного президента та його команди оцінили позитивно 62% опитаних. При цьому, 19% — повністю позитивно, 43% — переважно позитивно. Негативне ставлення у 24% опитуваних: це у два рази більше, ніж було у серпні.

Більше половини опитаних схвально оцінили пропозицію щодо переговорів з президентом РФ для вирішення конфлікту на Донбасі — 75%, легалізацію видобутку бурштину — 71%, відновлення діалогу з Польщею щодо проблемних історичних питань — 63%, надання громадянства іноземцям, які захищали територіальну цілісність України — 61%, відведення військ від лінії розмежування — 59%. Найбільш негативно поставилися до запровадження ринку землі (58%) та приватизації великих державних підприємств (55%).

При цьому, 36% опитуваних впевнені, що наша країна розвивається у необхідному руслі, а ось 39% — вказали, що навпаки. Зокрема, правильний курс бачить половина виборців партії "Слуга народу", а ще 25% їхніх однодумців — зазначили неправильний напрямок. Серед тих, хто обрав партії "Опозиційна платформа "За життя" чи " Європейська солідарність", заявили про негативний розвиток подій 69% і 74% відповідно.

Зазначимо, що опитування проводили 4-19 листопада цього року серед 2041 особи у 110 населених пунктах країни, які є підконтрольними.

Раніше "Коментарі" писали, що опитування дало невтішний результат: тільки 29% українців знають, кого обрано до Верховної Ради на їхніх мажоритарних округах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!