Головна Новини Суспільство події У Мар’їнці бойовики поранили матір, яка гуляла з дитиною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мар’їнці бойовики поранили матір, яка гуляла з дитиною

Як повідомили у прес-центрі ООС, дитина не постраждала

25 листопада 2019, 15:53 comments1792
Поділіться публікацією:
У Мар’їнці бойовики поранили матір, яка гуляла з дитиною

У районі проведення Операції об'єднаних сил окупанти поранили жінку з числа цивільного населення. Про це інформує прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

Сьогодні, 25 листопада близько 12:00 у Мар’їнці окупаційно-збройні формування РФ внаслідок обстрілу поранили місцеву жительку, яка гуляла вулицею з трирічною дитиною. Згідно з повідомленням прес-центру ООС, вогонь відкрили зі стрілецької зброї, при цьому, противник зробив декілька пострілів. На жаль, одна з куль влучила прямо у жінку: поранення прийшлося в грудну клітину та плече зліва. Зазначається, що первинну медичну допомогу надали постраждалій на місці українські військовики. Потім матір госпіталізували у лікарню міста Курахове. Медики, на щастя, повідомляють про стабільний стан пораненої. У прес-центрі ООС "Коментарям" зазначили, що дитина від обстрілів не постраждала.

Також у прес-центрі ООС наголосили на безпринципності та аморальності дій російських окупаційних військ щодо цивільних мешканців Донбасу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що внаслідок обстрілів бойовиків у зоні проведення ООС розпочалася пожежа у дачному масиві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!