Головна Новини Суспільство події Вівторок в Україні: Зеленський в Естонії і справа про кнопкодавство
commentss НОВИНИ Всі новини

Вівторок в Україні: Зеленський в Естонії і справа про кнопкодавство

Сьогодні гарант України відвідає Таллінн, а у Фонді соцстрахування вирішать питання із соціальними виплатами

26 листопада 2019, 07:00 comments1856
Поділіться публікацією:
Вівторок в Україні: Зеленський в Естонії і справа про кнопкодавство

Зеленський в Естонії. Сьогодні, 26 листопада, український президент Володимир Зеленський відвідає Естонію, де зустрінеться з її лідером Керсті Кальюлайд. Як повідомили в МЗС, програма офіційного візиту ще не узгоджена. Відомо лише те, що Зеленський візьме участь у покладанні вінків до Монумента свободи, поспілкується з журналістами та представниками української громади. В цей же день український гарант відлетить з Таллінна до Вільнюса.

Покарання для нардепів. У Конституційному суді почнуть розглядати справу про те, чи відповідають статтям 157 і 158 Конституції законопроект №1027, який передбачає розширення переліку підстав для припинення повноважень нардепів. Так, якщо закон набуде чинності, за прогули третини пленарних засідань або засідань комітету за одну чергову сесію, а також кнопкодавство обранців народу можуть позбавити мандата.

Екстрене зібрання. Сьогодні відбудеться позачергове засідання правління Фонду соцстрахування, на якому будуть вирішувати питання щодо виплати лікарняних та матеріальної допомоги жінкам, які перебувають у відпустці по догляду за дитиною. Нагадаємо, Фонд припинив перераховувати гроші 20 листопада: мовляв, у бюджеті 2019 року на ці виплати не вистачає коштів. Питання хочуть вирішити сьогодні на екстреному зібранні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!