Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, коли українцям чекати на потепління і сніг
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, коли українцям чекати на потепління і сніг

Вже завтра в Україні очікується довгоочікуване потепління, а сьогодні можливий шквальний вітер

26 листопада 2019, 07:30 comments2390
Поділіться публікацією:
Синоптики розповіли, коли українцям чекати на потепління і сніг

Метеорологи прогнозують потепління, яке настане вже завтра. Однак у вівторок, 26 листопада, за словами синоптика Наталії Діденко, термометри продовжать показувати мінусові позначки.

Так, сьогоднішньої ночі температура коливалася від -1 до -8 градусів, а вдень повітря прогріється до +2+6-ти залежно від регіону (дивись картинку – прогноз Українського гідрометцентру).

У Чернігові, Харкові, Сумах, Черкасах, Житомирі, Луганську і Донецьку температура коливатиметься від 0 до 2 градусів тепла. Приблизно такі ж позначки будуть і на західній Україні, за винятком Ужгорода: вже котрий день поспіль тут найтепліше (сьогодні +9 градусів). На півдні очікується до 6-ти, а в столиці – до 1 градуса.

За словами Наталії Діденко, вітер буде до 10 метрів в секунду. Втім, в Донецькій і Запорізькій областях його пориви можуть сягати штормових показників: до 22 метрів в секунду. Опадів сьогодні не передбачається, чого не скажеш про завтрашній день. До речі, саме в середу в Україну прийде довгоочікуване потепління, яке принесе дощі і мокрий сніг.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що цієї зими в січні-лютому 2020 року Україну чекають рекордні морози.Синоптики зазначили, що такої погоди не було вже майже 30 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!