Головна Новини Суспільство події У Києві під посольство Росії принесли нижню білизну та унітази
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві під посольство Росії принесли нижню білизну та унітази

Десятки активістів прийшли до будівлі посольства з унітазами, туалетним папером з зображенням Володимира Путіна і навіть нижньою білизною

25 листопада 2019, 21:58 comments2281
Поділіться публікацією:
У Києві під посольство Росії принесли нижню білизну та унітази

Сьогодні, 25 листопада під будівлею посольства Російської Федерації в Україні пройшла акція "Перший український гумконвой для Росії". Про це повідомляє видання "УНІАН".

Як стало відомо, акція була організована з причини поганого стану українських кораблів, які кілька днів тому були повернуті з Росії. Українці вирішили допомогти РФ матеріально, організувавши так званий "гумконвой". Десятки активістів прийшли до будівлі посольства з унітазами, туалетним папером з зображенням Володимира Путіна і навіть нижньою білизною.

"Як це часто буває у варварських країнах, наші кораблі, знаходячись в російському полоні пережили акти вандалізму і наруги. Ми, як країна більш культурно розвинена, повинні допомогти нашим меншим братам – росіянам", — зазначає один з організаторів акції.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Києві під стінами Верховної Ради зібралися сотні вчителів з вимогою підвищити їм заробітну плату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!