Головна Новини Суспільство події Зеленський дав два дні на погашення боргів із зарплати вчителів і лікарів
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський дав два дні на погашення боргів із зарплати вчителів і лікарів

Проблему заборгованості виплат президент України Володимир Зеленський назвав пріоритетною

26 листопада 2019, 09:50 comments3589
Поділіться публікацією:
Зеленський дав два дні на погашення боргів із зарплати вчителів і лікарів

Президент України Володимир Зеленський дав уряду два дні на погашення заборгованостей із заробітної плати вчителів та лікарів. Відео з таким зверненням президент опублікував у мережі.

Як заявив прямо з аеропорту глава держави, який сьогодні вирушає з робочим візитом до Естонії та Литви, в Україні у деяких регіонах вчителі та лікарі не отримають зарплатню з вересня.

"Я розумію, що в нас дуже багато роботи, але це найважливіше пріоритетне питання. Я дуже прошу, щоб уряд зібрався і вирішив позитивно дуже швидко це питання", — сказав Зеленський.

У дописі гарант зазначив, що вирішив не кидати проблемне невирішене питання, тому й надав наказ перед поїздкою. За словами Зеленського, вже через пару днів Кабінет міністрів України має погасити заборгованість із зарплати працівникам сфери освіти та медицини.

Нагадаємо, що Держстат звітував у жовтні про заборгованість із зарплат у сфері освіти на загальну суму 31 507 грн, а у галузі охорони здоров'я та надання соціальної допомоги – 37 589 грн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на погашення заборгованості шахтарських зарплат уряд виділив мільярд грн, але у профспілці гірняків заявили, що цього недостатньо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!