Головна Новини Суспільство події Зовсім скоро! У Києві покажуть китайську новорічну казку «Легенди Піднебесної»
commentss НОВИНИ Всі новини

Зовсім скоро! У Києві покажуть китайську новорічну казку «Легенди Піднебесної»

Вже 13 грудня, напередодні новорічних свят, на столичному Співочому полі стартує Новорічний фестиваль гігантських китайських ліхтарів. Це популярна виставка світлових інсталяцій на новий манер, яка занурить відвідувачів в таємничий світ казок і легенд Піднебесної.

26 листопада 2019, 10:05 comments1969
Поділіться публікацією:
Зовсім скоро! У Києві покажуть китайську новорічну казку «Легенди Піднебесної»

За словами організаторів, композиції для виставки везуть з Англії і Піднебесної. А збирати і монтувати їх буде спеціально запрошена команда інженерів з Китаю:
"Це вже другий Фестиваль гігантських китайських ліхтарів, який відбудеться в Києві. Вперше він відвідав столицю на початку цього року, а після вирушив до Одеси і Харкова. Захід пройшов з великим успіхом у всіх трьох містах і ми отримали багато відгуків від задоволених відвідувачів. Тому вирішили зробити новорічний сюрприз і привезти фестиваль знову, але в новому форматі, з новими світловими інсталяціями та святковим шоу", — розповів організатор фестивалю Денис Погорілко, керівник компанії Grand Event.
Більше 30 нових гігантських фігур "Легенди Піднебесної" створять чарівну атмосферу на Співочому полі: легендарна теракотова армія і велика китайська стіна, пекінська опера, підводний світ, персонажі стародавніх китайських казок і легенд, китайський зоопарк, сади райських птахів, фламінго, пандочек, гігантські квіти, алея закоханих та багато іншого.
Також на відвідувачів чекає феєричне шоу китайських артистів; резиденція китайського Санта Клауса з подарунками; розважальні зони для дорослих і дітей; фуд-зона з китайськими ресторанами і чайна церемонія; святковий ярмарок сувенірів, ароматний глінтвейн, тематичні майстер-класи; насичена розважальна програма та багато приємних сюрпризів. Слідкуйте за розкладом!
Фестиваль працюватиме щоденно з 16.00 до 22.00 і триватиме до 2 лютого.

Вхідні квитки:
дорослий — 200 грн.,
дитячий -160 грн.,
для дітей до 7 років — безкоштовно
Є знижки на сімейні квитки
Адреса: вул. Лаврська, 33

Акредитація ЗМІ:
Дарина Ляхова
38 098-612-75-43

Дарина Ткачук
38 096-287-46-36

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!