Головна Новини Суспільство події ТОП подій середи: свобода Садовому за 50 млн грн і півмільярда для вчителів і медиків
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій середи: свобода Садовому за 50 млн грн і півмільярда для вчителів і медиків

Сьогодні президент зустрінеться з першими особами Литви, а служителі Феміди оберуть запобіжний захід для львівського мера

27 листопада 2019, 07:00 comments1314
Поділіться публікацією:
ТОП подій середи: свобода Садовому за 50 млн грн і півмільярда для вчителів і медиків

Зеленський в Литві. 27 листопада президент України Володимир Зеленський  проведе у Литві, куди він прибув після вчорашнього візиту в Естонію. Глава нашої держави зустрінеться з литовським лідером Гітанасом Науседою, а також місцевими парламентарями. Крім того, Зеленський візьме участь у 12-му засіданні Ради президентів України та Литви і 5-м двосторонньому економічному форумі.

Справа Садового. У Вищому антикорупційному суді оберуть запобіжний захід львівському градоначальнику Андрію Садовому, якого підозрюють у зловживанні владою. Держобвинувачі будуть клопотати про те, щоб мер вніс заставу в розмірі 50 млн грн. Втім, Садовий сказав, що у нього немає таких грошей, тому він або продасть якесь майно, або звернеться за допомогою до людей.

Розрахуються з боргами. Сьогодні уряд обіцяє виділити додаткові гроші, щоб погасити заборгованість по зарплатах перед лікарями і вчителями. Уже кілька місяців працівники соцсфери працюють безкоштовно: борг перед медиками склав 326 млн грн, а перед педагогами – понад 171-го. За словами прем'єра Олексія Гончарука, Кабмін перерозподілить мільйони і направить їх на дофінансування субвенцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!