Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: як довго протримається потепління
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: як довго протримається потепління

З сьогоднішнього дня в регіонах стало тепліше, але ненадовго

27 листопада 2019, 07:25 comments1690
Поділіться публікацією:
Погода в Україні: як довго протримається потепління

Незважаючи на те, що вже в кінці тижня настане зима, в Україну прийшло довгоочікуване потепління. Як розповіла синоптик Наталія Діденко, сьогодні стовпчики термометрів коливатимуться переважно від 2-х до 11-ти градусів тепла.

Так, за інформацією Українського гідрометцентру, на сході країни буде прохолодніше всього: в Сумах, Харкові та Луганську очікується від 0 до 2-х тепла. У центральних регіонах буде до +5 градусів, на півдні – до +8-ми. Тим часом в Ужгороді продовжує триматися максимальна температура: сьогодні стовпчики термометрів покажуть тут +9+11 градусів. В інших західних областях прогнозують +5+7 градусів і без опадів. До речі, дощ обіцяють на сході та півдні України.

У столиці сьогодні буде максимум 3 градуси тепла, але до кінця тижня потеплішає до +5-ти. За словами Наталії Діденко, це потепління буде короткочасним: вже у перший день зими стовпчики термометрів знову опустяться.
ARHYgCbRpHjMuIyWu6y0qWZ2J.png

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що цієї зими в січні-лютому 2020 року Україну чекають рекордні морози. Синоптики зазначили, що такої погоди не було вже майже 30 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!