Соціальна мережа Twitter ініціює зачистку "мертвих" акаунтів

Лист з попередженням про видалення адміністрація розсилає користувачам на електронну пошту

Соціальна мережа Twitter вирішила провести масштабну зачистку "мертвих" акаунтів. До 11 грудня користувачам, які мінімум півроку не заходили в додаток, необхідно повернутися на свою сторінку, щоб вона не була видалена адміністрацією. Про це повідомляє видання The Verge.

Як стало відомо, лист з попередженням про видалення соціальна мережа розсилає користувачам на електронну пошту. Власне, сама зачистка спрямована на надання користувачам більш точної інформації, яку вони отримують через соцмережу.

"Ми почали активну роз'яснювальну роботу з багатьма акаунтами, які не заходили в Twitter протягом більш ніж шести місяців, щоб повідомити їм, що їх облікові записи можуть бути назавжди вилучені через тривалу бездіяльність", — повідомляє видання.

У прес-службі соцмережі також наголосили, що процес видалення "мертвих" акаунтів займе не один день, а розтягнеться на багато місяців.

Раніше портал "Коментарі" писав, що представник США Брайан Хукс закликав керівників найбільших соцмереж в інтернеті — Twitter, Instagram і Facebook — блокувати акаунти лідерів Ірану, поки ті не скасують рішення про масове блокування інтернету у населення.